İPEK KUŞÇU

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi.Çocukluğundan beri süren mutfak aşkı onun asıl mesleği oldu.

2006 yılından itbaren “Gerçek gıdalar ve Kaybolan Tatlar” üzerine araştrımacı yazar olarak çeşitli yayın gruplarında yazıları ve tarifleir ile yer aldı. Çocukları gerçek gıdayla tanıştırma ve uygulamalı öğretme çabasıyla özel bir okulun anaokulları bünyesine 800 çocuğa “Gerçek Gıda” eğitimleri verdi. Anne babalar ve çocuklarla “Mutfak Atölye” çalışmaları gerçekleştirdi.

Slow Food İstanbul bünyesinde gerçekleştirilen “Fikir Sahibi Çocuklar” ile “Anne bak Lüfer” çalışmaları ve atölyelerini yaptı. Borusan Holding Studio –X İstanbul’da “İstanbul lezzet haritası” seri atölyelerini ve YGA Liderlik okulunda “Gerçek gıda “ çalışmalarını gerçekleştirdi. Gerçek Probiyotik Beslenme kitabının yazarı olan Kuşçu “Fermentasyon” dersleri veriyor.

6-7 yaş çocuklarla “Gerçek probiyotik beslenme ve fermentasyon” derslerini uygulamalı olarak yürütüyor. “Abur cubura en güzel alternatifler” adlı kitabı ile 7 farklı kategoride sağlıklı, kolay ve lezzetli 85 atıştırmalık tarif yer alıyor.

DİĞER KONUŞMACILAR

KÖPEK EĞİTMENİ
DOĞUMA HAZIRLIK EĞİTMENİ