YAĞIZ İZGÜL

1977’de İstanbul’da doğan Yağız İzgül, mühendislik eğitimi aldıktan sonra restoranlara danışmanlık verdi, şef olarak çalıştı. Daha sonra Türkiye’nin ilk döküm demir mutfak eşyaları markası olan HECHA’yı kurdu. Birçok televizyon programında jüri ve sunuculuk görevini üstlendi. Bugüne kadar birçok üniversite ve eğitim kurumunda girişimcilik ve marka özelindeki etkinliklerde konuşmacı olarak görev aldı. Hala birçok restoranın mutfağını kuruyor ve menü danışmanlığı yapıyor. Bir yandan da yemek ve aşk özelinde “Tek Gecelik Yemekler” isimli kitabı üzerine çalışıyor.

DİĞER KONUŞMACILAR

KÖPEK EĞİTMENİ
DOĞUMA HAZIRLIK EĞİTMENİ