Mustafa Kemal Üniversitesinde girişimcilik, topluma hizmet dersleri vermekte ve sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak rol almaktadır. Aynı zamanda dünyada tarıma ve yerleşik düzene ilk geçilen “Bereketli Hilal” bölgesinde nesillerdir çiftçilik yapan bir aileden gelmektedir. Aile geleneğini sürdürerek çiftçilik ile de bizzat ilgilenmektedir. Yaratmış olduğu Teofarm Antakya markası ile Hatay’ın geleneksel gıdalarını üretmektedir. Anadolu Kültürü ve Lezzetleri’nin kaybolmaması için akademik ve uygulamalı çalışmalarda bulunmaktadır. Gastronomi şehri Hatay’ın tarihi ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktarmak, toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalar yapmaktadır. Doğu’nun Kraliçesi’nin tacı Antakya Köprüsü adlı tarih-araştırma inceleme, Anadolu’nun Gönül Şefleri isimli yemek kitaplarının yazarıdır.
2016 Ateşbaz-ı Veli Mutfak Kültürü Günleri’nde “Anadolu’nun Gönül Şefleri” kitabı ile Anadolu Mutfağı Araştırma İnceleme alanında ödül kazanmıştır.
Evli ve 3 çocuk annesidir.